STAAT U VOOR FOUTEN BIJ HET OPENEN VAN DOCUMENTEN OP GOOGLE DRIVE?

Google Drive is een van de meest verbazingwekkende applicaties die door Google zijn geïntroduceerd. Het biedt veel opslagruimte voor al uw mediabestanden zoals video's, foto's en documenten. Heeft u nog maar beperkte ruimte op uw smartphone om WhatsApp-media te downloaden? Maak je geen zorgen, want je kunt ze allemaal opslaan in je Google Drive-account!

Soms veroorzaakt Google Drive echter fouten wanneer u bestanden probeert te uploaden. Maar deze fouten zijn slechts tijdelijk en u kunt ze verhelpen door contact op te nemen met de juiste Google-klantenondersteuning. Het maakt niet uit wat voor soort probleem het is, want onze klantenservice is een expert in het afhandelen van een breed scala aan technische fouten.

Een ander meest voorkomend technisch probleem dat Google Drive-gebruikers tegenkomen, is het onvermogen om documenten te openen op een Android-apparaat. Als zoiets ook met u gebeurt, aarzel dan niet om voor advies contact op te nemen met onze technische dienst van Google.

Hier zijn een paar trucs die u kunt proberen om de fout op te lossen dat u geen documenten op Google Drive kunt openen:

DE GOOGLE DRIVE CACHE WISSEN

Je hebt misschien geprobeerd de app-cache te wissen, maar het werkte niet. Het gebeurde omdat deze truc vaak mislukt. Bovendien kan het voorkomen dat u de cache niet van alle apps wilt wissen. Als dat ook bij jou het geval is, kun je gewoon je Google Drive-cache opschonen.

  1. Start de Google Drive-applicatie.
  2. Ga naar het menu in de linkerbovenhoek.
  3. Open de instellingen vanuit de zijbalk.
  4. Blijf scrollen totdat u de optie Cache wissen vindt.
  5. Tik erop en klik op OK wanneer daarom wordt gevraagd.
Zodra u dit heeft gedaan, kunt u met Google Drive werken. Al die offline documenten worden automatisch opnieuw gedownload en voor u beschikbaar gesteld zodra u de app-cache wist.

Mocht u een fout tegenkomen bij de procedure, bel dan ons technische ondersteuningsnummer van Google.

Als de fout zich blijft voordoen, kunt u proberen de cache uit Google Documenten te wissen. Start gewoon de app en volg dezelfde procedure als bij Drive.

Voor verdere ondersteuning kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met onze technische ondersteuningsdienst van Google. U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. Zodra u dat doet, zullen we onze beste technici aan het probleem toewijzen.

Maakt u zich geen zorgen, want uw fout wordt binnen de kortste keren opgelost. Het enige dat u hoeft te doen, is uw probleem bij ons melden!

We bieden ook servicegerelateerde Instagram Klantenservice

Comments

Popular posts from this blog

HOE MAAKT U GOOGLE UW STANDAARD ZOEKMACHINE OP CHROME?

SYNCHRONISEERT GOOGLE DRIVE UW BESTANDEN EN MAPPEN NIET?

WAAROM KAN IK NIET INSCHRIJVEN BIJ GOOGLE IN ANDROID SMARTPHONE?